Hoe werkt het – Verhuurder


Zelfstandig


Ontzorging

01.

Keuzes maken!

Maak eerst de keuze of u zelf de woning wilt gaan verhuren, of dat Fause dat voor u gaat doen.

02

Zelf verhuren

Yes! Jij gaat zelf jouw woning verhuren. Jij gaat zelf je advertentie opmaken. Denk hierbij aan foto’s van de woning, tekst voor de beste omschrijving, ligging, en naar wat voor een huurder jij zoekt. 


02

Verhuur door Fause

Yes! Wij gaan zoveel mogelijk jouw ontzorgen. Er zullen professionele foto’s gemaakt worden van de woning, een krachtige omschrijvingstekst zal er worden geschreven en Fause zal de woning plaatsen03

Bezichtiging regelen

Nu de advertentie online staat kan jij zelf de tijdslots plannen wanneer jij graag wilt dat huurders komen bezichtigen. Hierop kan jij ook direct de huurders ontmoeten.

De woning zal op jouw wens 1, 2 of 4 weken open staan. Dit geeft de mogelijkheid aan de hoeveel huurders die geïnteresseerd kunnen zijn in jouw woning en dat jij de beste huurder eruit kan kiezen. In Amsterdam is er een woningkrapte dus er zal keuze genoeg zijn.


03

Fause regelt de bezichtiging

Nu de advertentie online staat zullen wij diverse kijkmomenten organiseren waar potentiele huurders kunnen bezichtigen. Alles met jouw goedkeuring. Wij zullen de huurders zo goed mogelijk screenen. De woning zal op jouw wens 1, 2 of 4 weken open staan. Dit geeft de mogelijkheid aan de hoeveel huurders die geïnteresseerd kunnen zijn in jouw woning en dat wij de beste huurder eruit kunnen kiezen

04

Na de bezichtiging

De tijdslot is afgelopen en jij kan nu uit alle potentiele huurder jouw favoriete huurder kiezen. Je kan in het overzicht zoeken op rating, de voorwaarden, maar ook op de huurprijs die een huurder bereid is om te betalen. Tip: ga niet voor de hoogste prijs, maar ga voor de beste huurder ten opzichte van de marktconforme prijs. Uit eerdere ervaringen hebben wij meegemaakt dat de hoogste prijs helemaal niet de beste huurder oplevert.

 

Breng jij zelf een huurder uiteindelijk aan? Geen probleem, wij regelen tegen een fractie van de prijs de oplevering, de contracten en communicatie + evt het beheer.


04

Na de bezichtiging

De tijdslot is afgelopen en wij zullen nu jouw een top 3 sturen van de huurders die het best bij het profiel passen. Jij kan één van de drie kiezen of het aan Fause overlaten. Wij zullen de gekozen huurder op de hoogte brengen. Breng jij zelf een huurder uiteindelijk aan? Geen probleem, wij regelen tegen een fractie van de prijs de oplevering, de contracten en communicatie + evt het beheer.05.

Een match!

Bingo! Jij hebt je nieuwe huurder gevonden. Het papierwerk zal Fause opmaken en digitaal naar jou als naar de huurder sturen, die jullie digitaal kunnen ondertekenen. Wel zo makkelijk!

06.

Eindelijk verhuren!

Zodra de huurder de contracten heeft getekend en de eerste maandhuur en borg heeft voldaan, vind de sleuteloverdracht plaats. Het zorgeloze verhuren kan nu gaan beginnen! Vragen en opmerkingen van de huurder komen overzichtelijk binnen via ons platform zodat alles op één plaats te vinden is.07.

Makkelijk he?

Jij hebt een nieuwe huurder, alle contracten zijn geregeld, en maandelijks vinden netjes de huurbetalingen plaats.

Nu rest nog te kiezen of je zelf het beheer op je wilt nemen of dat Fause voor je dit ook regelt? Fause kan je helpen met het Technische en Administratieve en Commerciële beheer.

Je eigen woning verhuren was nog nooit zo makkelijk en goedkoop! Fause, renting done right!

Photo by Daniel Xavier

Evelien

Dankzij Fause heb ik eindelijk een eerlijke kans gekregen op een woning. Ik werk full-time als lerares op een basisschool en ik kan daardoor niet iedere dag op woningsites zitten. Fause is makkelijk in gebruik en zonder tussenkomst van een makelaar heb ik snel contact met mijn verhuurder.

5/5

Photo by Tim Savage

Dennis

Doordat ik mijn profiel zo volledig had ingevuld kreeg ik gelijk mijn huis waar ik mij had op aangemeld. Communicatie tussen mij en mijn verhuurder gaat ideaal dankzij Fause. Ik kan Fause absoluut aanbevelen aan zowel andere zoekende huurders als verhuurders die hun woning zelfstandig willen gaan verhuren.

4.5/5

Photo by bruce mars

Fleur

Fause! Super bedankt voor mijn nieuwe woning. Na een lange zoektocht op andere woningssites en makelaarskantoren hebt ik eindelijk mijn nieuwe woning gevonden tegen mijn prijs en wensen. Echt een aanrader voor iedereen die een woning zoekt op een nieuwe manier.

5/5

Nog vragen? Wij zijn te bereiken via de email of via WhatsApp!

[contact-form-7 id=”38″ title=”Contact form 1″]