Hoe werkt het – Huurder

01.

Zoeken, zoeken, zoeken

Zoek naar jouw ideale woning. Staat hij er niet tussen, zet een zoekopdracht uit

02.

Profiel maken

Maak je profiel aan en vul je profiel zo veel mogelijk aan. Vul de bijbehorende vragenlijst in. Deze vragen gaan over jouw persoonlijke situatie, financiële situatie en voorkeuren betreft woning.03.

Voor de bezichtiging

Nu komen we bij het leuke gedeelte aan. Je hebt een woning gevonden die jij leuk vindt. Plan een bezichtiging in om je jouw droomwoning te bekijken. *Denk wel aan het tijdslot dat de woning nog open staat! 

04.

Na de bezichtiging

Bezichtiging was gaaf? Geef aan de verhuurder aan wat jij bereid bent te betalen voor de woning en welke zekerheden jij daarbij kan geven. Denk ook aan je eigen persoonlijke situatie (speel jezelf in de kijker d.m.v. je zo goed mogelijk ingevulde profiel)05.

Een match!

Bingo! De verhuurder heeft jouw gekozen als favoriete huurder. Belangrijk nu is het papierwerk dat digitaal ondertekent kan worden. Ook zal de borg en de eerste maand huur vooraf moeten worden betaald vervolgend de sleuteloverdracht zal plaatsvinden.

06.

Laat het wonen beginnen!

Wij maken er samen met jou en de verhuurder een feestje van dat jij jouw nieuwe woning hebt gevonden! Ga nu vooral genieten van je woning en als er vragen zijn over de woning, gebruik dan het portaal van Fause. Happy living!07.

Makkelijk he?

Dat dachten wij ook. Makelaars niet trouwens, die maken het graag lekker moeilijk. Levert weer extra geld op ;). When live gives you lemons, it’s a piece of lemoncake.

Photo by Daniel Xavier

Evelien

Dankzij Fause heb ik eindelijk een eerlijke kans gekregen op een woning. Ik werk full-time als lerares op een basisschool en ik kan daardoor niet iedere dag op woningsites zitten. Fause is makkelijk in gebruik en zonder tussenkomst van een makelaar heb ik snel contact met mijn verhuurder.

5/5

Photo by Tim Savage

Dennis

Doordat ik mijn profiel zo volledig had ingevuld kreeg ik gelijk mijn huis waar ik mij had op aangemeld. Communicatie tussen mij en mijn verhuurder gaat ideaal dankzij Fause. Ik kan Fause absoluut aanbevelen aan zowel andere zoekende huurders als verhuurders die hun woning zelfstandig willen gaan verhuren.

4.5/5

Photo by bruce mars

Fleur

Fause! Super bedankt voor mijn nieuwe woning. Na een lange zoektocht op andere woningssites en makelaarskantoren hebt ik eindelijk mijn nieuwe woning gevonden tegen mijn prijs en wensen. Echt een aanrader voor iedereen die een woning zoekt op een nieuwe manier.

5/5

Nog vragen? Wij zijn te bereiken via de mail of via WhatsApp!

[contact-form-7 id=”38″ title=”Contact form 1″]