Over ons

Over Fause

WAT WE DOEN

Fause is sinds januari 2019 het nieuwste huur- en verhuurplatform dat speciaal is ingericht om vraag en aanbod zoals kamers, appartementen en woningen, bij een te brengen. Fause brengt huurders en verhuurders direct met elkaar in contact en gaat voor de perfecte match! Fause loopt voorop met de nieuwste zoek en vind technologieën om de huurder de beste beleving te geven in het zoeken naar zijn of haar ideale woning. Op deze manier boekt Fause de beste resultaten en voorkomt het onnodig leegstand voor de verhuurder.

Abel & Timothy

Ontstaan Fause

Fause is géén makelaar, Fause is niet van de NVM en Fause heeft geen belang om de vastgoedmarkt in de huidige vorm in stand te houden. Met een nieuwe mindset zijn Abel en Timothy Fause begonnen met als absolute doel: Fause wilt eerlijkheid en transparantie in de vastgoedmarkt creëren voor zowel huurder als verhuurder. Abel en Timothy zijn begin januari 2019 bijeen gekomen nadat Abel in de afgelopen 2 jaar, gedwongen 8 keer heeft moeten verhuizen en Timothy in november 2018 zijn huis is afgebrand en alles kwijt raakte. De onnauwkeurigheid van aanbod, de schimmigheid van tarieven en de niet correcte informatie die zij op de grote verhuursites en makelaarskantoren vonden, was de reden dat zij moesten opkomen voor alle andere huurders en verhuurders. Er moest iets veranderen! Fause wilt af van “administratie- of contractkosten”, ontransparant aanbod, bezichtigingen tijdens kantoortijden en het “wie het eerst komt, wie het eerst maalt principe”, waarbij niet altijd de beste huurder wordt gevonden!In de zoektocht naar een oplossing hebben Abel en Timothy een platform ontwikkelt waarbij jij kan huren en verhuren zonder tussenkomst van een makelaar. Dit doet Fause door gebruik te maken van een algoritme waarmee Fause de persoonlijkheid en kwaliteit van een huurder kan matchen met de wensen van de verhuurder. Ook kan de huurder in de prijsbepaling zelf bepalen wat hij of zij voor de woning zou willen betalen en onder welke voorwaarde de woning gehuurd kan worden.Vervolgens gaat Fause aan de slag om een keuze te maken voor de meest ideale match tussen huurder en verhuurder op basis van alle factoren. In de tussentijd zal Fause volledige transparantie bieden over de andere kandidaten zodat de jij als huurder zelf kan inschatten of jij een redelijke kans maakt op de woning

Fause in de maatschappij

We geven graag terug!

Fause is maatschappelijk partner van Homeplan. Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. Stichting HomePlan is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Inmiddels zijn er al bijna 4.000 huizen gebouwd voor en met arme families. Fause vindt het haar verantwoording om iedereen te kunnen helpen aan veilig wonen en steunt hierop Homeplan met donaties per gematchte woning! Fause deelt!

Nog vragen? Wij zijn te bereiken via e-mail of via WhatsApp!

[contact-form-7 id=”38″ title=”Contact form 1″]